2014-05-30 09:11:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Végre valami jó fordulat történhet az életében

Napi horoszkóp május 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Végre valami jó fordulat történhet az életében. A pénzügyeit illetően történhet változás, persze ezért önnek is van mit tennie. Ma vegye a kezébe a sorsát, és vágjon elébe az eseményeknek! Vannak támogatói, keresse fel őket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha úgy érzi, hogy az utóbbi időben túlságosan eltávolodott a párjától, akkor itt az ideje, hogy változtasson ezen. Egy beszélgetésre is sor kerülhet ez ügyben önök között: ma kompromisszum késznek és beleérzőnek bizonyulnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma a szokásosnál is beszédesebbnek és vidámabbnak mutatkozhat. A derű vonzza a másik embereket, a másik nemet is természetesen. Ma meghódíthatja azt, akire már régóta szemet vetett. A gyerekek is élvezik az ön társaságát.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Olyan váratlan események történhetnek ma önnel, amikre képtelen előre felkészülni. A közlekedésben ezért legyen nagyon is óvatos. Ha fáradt, semmiképpen ne üljön a volán mögé. A védő angyala segíti, de nem kellene mindent rábíznia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Hamarosan egyenesbe jöhet az anyagiak terén. Ez okot ad arra, hogy a mai napon végre bátrabban tervezheti a jövőt: a nagy terveket legalábbis megalapozhatja. Egyelőre azonban lassú haladásra kell még számítania.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon csodálatos konyhatündérnek bizonyulhat, szinte felülmúlhatja önmagát. Valami újat próbál ki, ami meglepően ízletesnek és egyben egészségesen táplálónak bizonyul. Ezzel sikerül az egész családját elbűvölnie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Bármit tervezett is mára, készüljön föl arra, hogy a sors átrendezi, vagy legalábbis átütemezi a napját. Ami eddig kevésbé volt fontos, hirtelen elsődlegessé válhat. Próbálja meg lazán venni a kihívásokat. Úgy könnyebb lesz megfelelnie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A világ ma is az ön türelmével játszik. Ne legyen haragos mégse, ha mások másként gondolkodnak, mint ön. Igaz, hogy ha túl sokat nyel, akkor az epéssé teheti. Ha bármi akut gyomorpanasza van, készítse be ma a gyógyszerét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ne kapkodjon: ezzel csak növeli a rendetlenséget maga körül. És attól is óva inteném, hogy épp a mai napon akarjon megszabadulni feleslegessé vált holmijaitól. Már holnapra kiderülhet, hogy szüksége van arra, amit kidobott.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Úgy érzi, fel kellene frissítenie egy régi kapcsolatot. Ha barátságról van szó, ez így igaz. Ám, ha szerelemről, akkor eszébe ne jusson! Különben csak azon kapja majd magát, hogy az évekkel ezelőtti problémákon rágódik megint.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha bárki egy plusz munka lehetőségével állna elő, ne habozzon elfogadni azt! Ma még tán úgy gondolja, hogy nem önnek való, vagy hogy van elég dolga, pénze, de holnapra sajnálni fogja, ha ma nemet mond. Tanuljon meg igent mondani!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Mások színesnek és változatosnak látják az életét, ön azonban úgy érzi, hogy unalmas, folyton a megszokott kerékvágásban fut sorsának kereke. Ez nincs így, de talán ideje lenne szabadságra mennie. Frissülni kell a lelkének.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: